VLOEREN

Van tapijt, marmoleum, pvc vloeren, laminaat; u kunt voor alle variaties bij ons terecht. Graag adviseren wij u over alle voor- en nadelen van de verschillende vloeren. Van zacht tapijt tot strakke tegels van pvc tot laminaat. Een vloer voor elke smaak en budget.

MEUBELS

Wij bieden meubels aan in verschillende stijlen van modern tot klassiek. Zo hebben wij een groot assortiment aan eikenhouten meubelen. Eikenhouten meubelen verzekerd u van jarenlang plezier door de uitstekende kwaliteit van deze houtsoort. Daarnaast geeft dit een natuurlijke en uitstraling door de kerven in het hout. Bankstellen en relaxstoelen leveren wij in verschillende soorten leer en stoffen. De relaxstoelen garanderen u ultiem zitcomfort in alle woonstijlen.  Naast de verschillende soorten artikelen voor uw woonkamer bieden wij ook complete woonkamer sets aan. U kiest dus wat past bij u en het interieur.

GORDIJNEN

Gordijnen kunnen gemaakt zijn van vrijwel elke stof. Ook voeren, waarmee de gordijnen verduistert en zonwerend worden. Zo worden ze mooi en functioneel. Gordijnen zijn vooral geschikt voor ramen en deuren. Zo verkopen wij over gordijnen, overgordijnen, vitrages en inbetweens. Voor elke smaak en voor elk budget bieden wij u ook vouwgordijnen op maat.

ZONWERING (BINNEN & BUITEN)

Zonwering zorgt in de zomer- en wintermaanden voor aangenamere temperaturen in huis. In de zomer zorgt het ervoor dat zonlicht en warmte wordt tegengehouden. In de wintermaanden werkt het isolerend resulterend in energiebesparing. Er zijn vijf veelvoorkomende soorten buitenzonwering:

 

Rolluiken
Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel de kast als de lamellen. Ze kunnen handmatig of electrisch worden bediend. Het rolluik is van aluminium en afgewerkt met een lak in een kleur naar wens. De lamellen zijn gevuld met isolatieschuim waardoor het rolluik een hoge isolatiewaarde heeft(zowel bij warmte als bij kou). De rolluiken worden op maat gemaakt.

 

Uitvalscherm

Wilt u een voordelig en praktische zonwering dan kunt u voor een uitvalscherm kiezen. Dit is een eenvoudige constructie, makkelijk bedienbaar en goedkoop in aanschaf.

 

Knikarmscherm

Als u scherm wilt voor boven uw terras, adviseren wij een knikarmscherm. De armen waarmee het scherm uitgezet wordt, zitten vlak onder het doek, waardoor uw er goed onderdoor kunt lopen.

 

Screens

Heeft u weinig ruimte voor zonwering dan zijn screens een goed alternatief. Ze nemen nauwelijks ruimte in beslag omdat ze verticaal dichtsluiten.

 

Markiezen

Als u zonwering zoekt met een karakteristiek uiterlijk dan zijn markiezen een goede keuze. De markies heeft een ronde vorm, en het doek wordt vaak gecombineerd met houten onderdelen. Dit geeft uw huis een mooie uitstraling.

Binnenzonwering is een raambekleding die kan dienen als goede zonwering. Hierbij houdt u het binnenklimaat aangenaam. Wij hebben de volgende soorten binnenzonwering:

 

Jaloezieën 

Jaloezieën zijn erg praktisch. Door de lamellen kan de lichtinval op elk moment eenvoudig worden gedoseerd. Ze zijn er in verschillende materialen en kleuren en worden op maat geleverd. Bijvoorbeeld in de materialen aluminium, pvc en hout. Ook kunt u kiezen voor brede of smalle lamellen. U kunt de jaloezieën naar eigen wens samenstellen.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben naast een zonwerende ook een verduisterde functie. Rolgordijnen kunnen in verschillende soorten en maten; verduisterend, transparant of met motief. Ook zijn er rolgordijnen voor vochtige ruimtes, bijvoorbeeld voor in de badkamer. Rolgordijnen zijn in vele kleuren beschikbaar zodat u ze in welk interieur kunt toepassen.

 

Plisségordijnen 

Plisségordijnen zijn wat minder bekend dan de jaloezieën en de rolgordijnen. Plisségordijnen zijn strak gevouwen gordijnen die gekenmerkt worden door de elegante uitstraling. Wat er populair is, is het top/down mechanisme. Dit is een systeem dat ervoor zorgt dat u op elk willekeurig moment zelf kunt bepalen welk deel van het raam door het gordijn wordt bedekt.

 

Lamellen

Ook wel verticale jaloezieën genoemd die 180° gedraaid kunnen worden. Door het vaststellen kunt u de zon tegenhouden of juist binnenlaten. Lamellen zijn geschikt voor grote raamoppervlakken en zeer gebruiksvriendelijk.

woninginrichting schuit zonwering lamellen

SLAPEN

Dat slapen belangrijk is voor je functioneren staat vast. Een goed matras met bodem is dus van belang. Zodra u een matras aan gaat schaffen moet u rekening houden met een aantal dingen: Lichamelijke eigenschappen, voorkeur en uitgaven. De volgende matrassen bieden wij aan:

 

  • Polyether matras
  • Koudschuim
  • Latex
  • Pocketvering
  • Binnenvering
  • Traag schuimmatras

 

Boxpring

 

Comfortabel slapen op een unieke matras-bedbodem combinatie. Een gestoffeerde box met veren functioneert als veerkrachtige bodem. Het gevoel van twee matrassen op elkaar zorgt voor dubbel comfort. Tevens kunnen de boxprings-combinaties in een vlakke of elektrische uitvoering worden geleverd.

 

Bedbodems

 

Een goede bodem draagt bij aan een goede nachtrust. De bodem biedt ondersteuning en versterkt de eigenschappen van het matras. Daarnaast kan de bodem vast of verstelbaar zijn in een elektrische of handmatige uitvoering.

STOFFEREN

Het stofferen van boten, (sta-)caravans, en stoelen vereist de nodige ervaring en vakmanschap. Materiaalkeuze en vormgeving is aan u. Wij zorgen ervoor dat uw artikelen in eren worden hersteld en klaar zijn voor, wederom een langdurig gebruik.