WIJ STELLEN ONS EVEN VOOR…

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1935 en is opgericht door de opa van Bram. Opa begon in een achterkamer van zijn voormalig huis aan de Burgemeester Hackstraat 17 waar hij gordijnen en vinyl verkocht. Later is dit steeds verder uitgebreid met producten en diensten zoals tapijt, meubels en ook meubels maken.

 

In 1950 zijn, zijn broer en zoon (Bram zijn vader) in het bedrijf gegaan. Hierdoor kwam ook de meubelstoffering in opmars. De werkplaats was destijds gevestigd aan de Burgemeester Hackstraat 26 te Wolphaartsdijk waar maatwerk meubels werden gemaakt. Een aantal jaren later is er een stuk aangebouwd voor een ruimere werkplaats en een afgeschermd gedeelte waar tapijt en vinyl werden verkocht.

 

In 1968 is de winkel verhuisd naar de Papeweg 74 waar wij nog steeds zijn gevestigd. Toen Bram 17 jaar was ging hij al met zijn vader mee. Na het doorlopen van verschillende vakopleidingen en met de nodige ervaring heeft hij het in 1987 overgenomen van zijn vader. Dit allemaal in samenwerking met zijn vrouw Mieneke, die ook al ruim 30 jaar in het bedrijf zit en zijn zwager Erik. Een waar familiebedrijf waar zelfs extra benodigde capaciteit werd ingevuld door familie (vaak door Bram zijn tante Marjan).

 

Na een extra uitbreiding in 1989 is het gehele assortiment, dus ook de opslag van producten naar hier gekomen. Momenteel vindt u in onze winkel het totale assortiment voor de complete woninginrichting.

 

Kijk voor de mogelijkheden verder op onze site of kom gerust eens bij ons langs. U bent van harte welkom bij ons bedrijf waar kwaliteit en persoonlijke service voorop staan.

 

Bram en Mieneke Schuit

WIJ HELPEN U GRAAG

Kom gerust eens langs!

BRAM SCHUIT

MIENEKE SCHUIT

ERIK DE WOLFF

MEER DAN

276

ARTIKELEN